Yeni Trend Minimalizm

03-07-2019 14:23
Yeni Trend Minimalizm

Minimalizm Nedir?

 

Son yıllarda günlük yaşamdan modaya, pek çok alanda kendinden sık sık bahsettirdiğine bakıp onun yeni bir akım olduğunu sanmayın. Minimalizmin ortaya çıkışı aslında 60’lı yıllara rastlıyor.

Bir hayat felsefesi olarak da ele alınabilecek minimalizm genel olarak, az ve sade olanla nitelikli sonuçlar elde etmeye dayanıyor. Onu son yıllarda popüler hale getiren şeylerden biri, modern çağın her geçen gün artan kaosu olabilir. Bu karmaşa içinde huzur bulmak isteyen zihinler tercihini, dinginlikten yana yapıyor. Sade ev dekorasyonları ve sade giyim kombinleri, dinginlikten şıklık yaratmak isteyenler tarafından trend haline getirildi.

 

Modada Minimalist Stil Nasıl Yaratılır?

 

Az ama öz… Minimalist stil oluşturma tarifi bu şekilde verilebilir.

Sade ve şık kombinler meydana getirirken iki noktaya dikkat etmeniz gerekiyor: kombini oluşturan öğelerin tasarımı ve bu öğelerin kullanım şekli.

Genellikle minimalist tarz için sade bileşenler seçilir; sade kıyafetler ve sade aksesuarlar. Desensiz, soft renklerdeki giyim ürünleri ve gümüş gibi sadelikten şıklık yaratan malzemelerden üretilmiş takılar, minimalizmi başarılı şekilde yansıtabilir. Fakat bu noktada, sadeleşme uğruna görüntüyü boğucu ve monoton hale getirmemek gerektiğini de aklınızda bulundurun.

Kıyafet kombini beyazın tonlarından oluşuyorsa, sadeliği bozmadan görüntüye hareket katmak için, renkli taş detay içeren Gümüş Kolye Çeşitlerinden, beğenilerinize uygun olanını seçebilirsiniz. Canlı ve parlak renkler, minimalist bir kombine ancak bu amaçla, böyle bir kullanım şekli için girebilir. Bunun haricinde, birden fazla canlı rengin kullanımı, minimalizmi ortadan kaldıracaktır.

Tek renk, bir rengin farklı tonları veya iki farklı renk, ideal seçimler olacaktır. Kombin beyaz parça içeriyorsa, pastel tonlarda olmak kaydıyla iki renk daha ekleyip, beyazla birlikte üç renkten oluşan bir görüntü de yaratabilirsiniz. Sadeliğiyle beyaz, "üçüncü renk” algısı yaratmayacak, kombin iki renkli olarak algılanacak, yani, minimalizm kuralları ihlal edilmemiş olacaktır.

 

Fiyatta da Minimalizm…

 

Zarif tasarımların adresi Mypat Silver, Gümüş Kolye Fiyatlarındaki indirimlerle şık kombinler yaratmayı kolay hale getiriyor.

Minimalist stiller için tereddüt etmeden kullanabileceğiniz göz alıcı gümüş kolye tasarımlarını online mağazamızdan inceleyebilirsiniz.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.