Minimalist Tarz İçin Öneriler

05-11-2019 10:58
Minimalist Tarz İçin Öneriler

Gücünü Yalınlıktan Alıyor…

 

Yalınlığa ve dinginliğe bolca ihtiyaç duyulan modern çağ, minimalizmi modada da favoriler arasına soktu. Minimalizm, sokakta her geçen gün daha çok büyüyen bir etkiye sahip.

Minimalist tarz, sadelik odağında şekillenir. Sadelik, kıyafetten makyaja kombinin her bileşeninde gözetilmesi gereken unsurdur.

Minimalizm modada son derece kullanışlı bir akım. O, birbirinden farklı karakterlere sahip değişik konseptlere kolayca uyarlanabilir. Minimalist giyim tarzıyla hem klasik hem de spor etki sağlayabilirsiniz. Bu, minimalizmi, sokakta ve ofiste kullanabileceğiniz anlamına geliyor.

 

Minimalizmde Aksesuar Seçimi

 

Kural sadelik olduğu için gümüş materyalden üretilen, küçük hacimli, zarif takılar ideal aksesuarlardır. İnce bir zincir ucunda konumlanmış şık bir Gümüş Kolye Ucu, tek renkli ya da iki renkli bileklikler gibi takıları tereddüt etmeden kullanabilirsiniz.

Şal, fular, kemer gibi aksesuarların sadeliğe zarar verme olasılığı vardır. Yine de bunları kombine dâhil edecekseniz, kombindeki baskın parçayla aynı renkte olmalarına özen gösterin.

 

Minimalizmde Renk Seçimi

 

Yalınlığı ortaya çıkaran en önemli faktör, az renk tercihidir. Bu konuda tek renk kullanılarak oluşturulmuş (monokrom) ya da bir rengin farklı tonlarının kullanımıyla hazırlanmış (tonsürton) kombinler sık sık tercih edilir.

Minimalizmde siyah ve beyazın tonları başroldedir. Bunların yanı sıra, pastel tonlara da yer vermek mümkün.

 

Minimalizmle Maskülen Etkiler

 

Minimalist tarzı maskülen tarza yaklaştıran bazı özellikler söz konusu. Dekolte içermemesi, geniş hacimli kıyafetlerin sıkça kullanılması ve elbette sadelik, bunlardan bazıları.

Bu ve benzeri özelliklerden dolayı minimalizmi, maskülen tarzla harmanlayarak kullanabilir, msakülen stili, minimalizmin kurallarıyla meydana getirebilirsiniz.

 

Kombini Hareketlendirebilirsiniz

 

Sadelik odağında hareket ederken dikkatli olun. Doğru seçimlerde bulunulmazsa ortaya monoton bir görüntü çıkarma olasılığı hayli yüksek. Bundan kaçınmak istiyorsanız basit detaylarla görüntüye hareket katabilirsiniz.

Mavi ve kahverenginin tonlarını yalınlığa zarar vermeyecek şekilde kombine eklemek, kıyafette asimetrik kesimli modellere yönelmek bu basit ayrıntılardan bazıları.

 

Asil ve Şık Tasarımlar…

 

Zarif aksesuarlar, kombini zarif hale getirmenin en kullanışlı araçları. Minimalist tarzla birlikte, diğer pek çok güçlü stile de kolayca uyum sağlayacak Gümüş Kolye Çeşitlerine online mağazamızdan sahip olabilirsiniz.

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.