Kolyeni Burcuna Göre Seç!

08-08-2019 11:08
Kolyeni Burcuna Göre Seç!

Kendinizi Aksesuarlarla İfade Edebilirsiniz

 

Takılar sadece aksesuar değil. Onlarla kendinizi dış dünyaya karşı da ifade edebilirsiniz.

Burcunuzun sembolünü taşıyan Burç Kolyeleri, hem şık görüntüleriyle kombinlerinizi tamamlayacak hem de sizin yansıtacak.

 

Burcunuzun Özelliklerini Gösteriyor musunuz?

 

Her biri, eskilerin tabiriyle, "nevi şahsına münhasır”.

Macera ruhlu Koçlar mesela… Hedef belirleme ve hedefe doğru yılmadan ilerleme konusunda çok iyiler. Bu girişken burç mensupları aynı zamanda biraz sabırsız, bazen saldırgan. Ani çıkışlarınız konusunda etrafınızdakilerin hazırlıklı olması gerekiyor.

Ya, pratik, uyumlu Boğalar… Duygulara önem veren Boğalar, sıcakkanlı karakterleriyle öne çıkıyor. Belki bazen tercihlerini tembellik yapmaktan yana kullanıyorlar ama bu, onların gerektiğinde kararlı ve disiplinli şekilde çalışamayacakları anlamına gelmiyor.

Konuşkan, sosyal, hep hareketli İkizler, olayları, olguları, kavramları çabuk kavramalarıyla meşhur. Değişken bir karaktere sahipler, belki biraz da kararsızlar ama aynı anda birden fazla işi yapabiliyor olmalarıyla durumu her zaman kurtarabilirler.

O nazik, hassas Yengeçlerin eve bağlılıkları herkesin malumu. Anne ya da baba şefkatine ihtiyaç duyulduğu anlarda onlar devreye giriyor. Belki biraz kıskanç ve kuşkucular ama o kadar kusur kadı kızında da olur.

Konu liderlikse Aslanların eline kimse su dökemez. Bir şeyler organize edilmeliyse, konuyu bir Aslana bırakın. Kurmak istediği otoriteye ses etmez, düşük tahammül kapasitesini görmezden gelirseniz, Aslanların yardımıyla gayet başarılı işler ortaya çıkarabilirsiniz.

Temizlik ve düzen konusundaki titizlikleri, Başakların ayırt edici özellikleri. Biraz eleştirel olsalar da, Başakların dostluğundan şüphe etmemek gerek.

Zarafet ve estetik denildi mi, sahneyi Terazilere bırakın. İnceliklerin, ince davranışların azaldığı günümüzde Terazilere en çok bu konuda ihtiyacımız var. Biraz alıngan ve çabuk fikir değiştiren yapıda olsalar da, bu özellikler görmezden gelinebilir.

Kindar ve alaycı oldukları tartışılır ama Akrepler kesinlikle insanlar üzerinde yüksek etki gücüne sahip. Sahip oldukları o cazibeyle açamayacakları kapı yok.

İyi niyet abidesi Yaylara yapacağınız en büyük kötülük, özgürlüklerini kısıtlamak. Çabuk bıkan, sabırsız ve aşırı iyimser yanları da olmasa, her durumda sahip oldukları o şansla, gayet mutlu hayatlar sürebilirler.

Oğlaklar, dik başlı, kuşkucu ve sert yapılılar ama azimli, güvenilir ve çalışkan olmalarıyla olumsuz özelliklerini önemsiz kılıyorlar.

Gelelim o entelektüel, yenilikçi, bağımsız karakterli Kovalara… Abartı değil, onlar insanlığın ilerlemesinde, gelişmesinde gerçekten büyük paya sahipler. Çılgın ve isyankâr olmaları da aslında olumsuz özellikler değil.

Ah, o alıngan, kararsız, duygusal Balıklar!.. Alçakgönüllü, nazik, merhametli ve yardımsever karakterleriyle iyi ki varlar.

 

Burca Göre Kolyelerde Uygun Fiyatlar

 

Burç Kolyeleri Gümüş ayrıcalığı taşıyan modellerle Mypat Silver’da!

925 ayar gümüşten, rodyum kaplama şık burç kolyelerine indirimli fiyatlarla online mağazamızdan sahip olabilirsiniz.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.