Klasik Giyim İçin Aksesuar Seçerken…

03-12-2019 10:39
Klasik Giyim İçin Aksesuar Seçerken…

Klasik Giyim Tarzı Nedir?

 

Çok uzun süredir var olduğu için klasik giyimin, modanın en görmüş geçirmiş stili olduğu söylenebilir. Klasik giyim tarzı zamansızdır ve resmiyetin şıklıkla bir araya geldiği her ortamda kendini gösterir.

Klasik giyim şıklığı, yalın detaylarla ortaya çıkarır, resmi ve ciddi bir karaktere sahiptir. O yüzden, ofis giyimde her zaman yeri vardır. Bununla birlikte, daha samimi detaylar ekleyerek onu sokağa da uyarlamanız mümkün.

Kruvaze ceket, klasik giyim tarzında sıkça görülen parçalardan. Hem erkek hem de kadın klasik giyimde ceketin başrolde olduğu söylenebilir. Kumaş pantolon da erkek ve kadın kombinlerinde konu klasik stilse sık tercih edilenlerden. Kruvaze ceket eklenmiş bir kumaş pantolon kombini, kolayca klasik stili ortaya çıkaracaktır.

Ceketi, ince ve kısa elbise modelleriyle kullanarak da klasik tarz yaratabilirsiniz. Bunun için seçilecek elbise çok iddialı detaylar içermemeli.

Gömlek de ceket ve pantolon gibi, kadın erkek fark etmeksizin, söz konusu klasik stilse devreye giriyor. Kadın klasik giyme özel parçaların ise ince dokulu trikolar ve kalem etek olduğu söylenebilir.

Kadın giyim kombinlerinde stilettolar, klasik tarza kolayca uyum sağlayabilir. Loafer ayakkabılar da bu tarz için kullanılabilecek ayakkabı seçeneklerinden.

Klasik stilde koyu tonları ve nötr tonları dengeli şekilde bir arada kullanmak gerekir. Siyah, lacivert, bordo gibi koyu renkler, beyaz, ekru gibi açık tonlarla hareketlendirilebilir.

Peki, klasik giyimde ne tür aksesuarlar kullanılır?

 

Takıda Gümüşten Vazgeçmeyin

 

Konunun sadelik odağında şekillendiğini aklınızda bulundurun. Takı seçiminde de sade modellerden yana tercihte bulunmak gerekiyor. Gümüş, bu nedenle klasik tarzın vazgeçilmezi.

Bayan Gümüş Bileklik, küpe ve kolye modelleri arasından seçeceğiniz şık ve yalın tasarımları klasik giyim kombinlerine çekinmeden dâhil edebilirsiniz. Broş, tarzı yansıtmada oldukça kullanışlıdır. Gümüş bir broşu yakanıza iliştirerek, asil bir şıklık oluşturabilirsiniz.

 

Fularla Klasik Etki Güçlendirilebilir

 

Pastel ya da nötr tonlardaki, desensiz veya geometrik, sade desenlere sahip bir fular, kombine eklenebilir. Özellikle gömleğin yer aldığı kombinlerde fular, klasik stile daha güçlü şekilde vurgu yapacaktır.

 

Klasik Şıklık Burada!

 

Şık bir klasik görüntü oluşturmak için gümüş kolye, küpe, broş veya Gümüş Bileklik Almaya karar verdiyseniz, tasarımı özgün modellerin izini sürün.

Asaleti tartışmasız klasik tarz ya da diğer tarzlar… Farklı beğenilere ve konseptlere hitap eden ürünler Mypat Silver’da.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.