Hangi Doğal Taş Neye İyi Gelir?

20-08-2019 14:26
Hangi Doğal Taş Neye İyi Gelir?

Sadece Şık Değil, Ayrıca Şifalı

 

Doğal taşlar ve etkileri, alternatif tıbbın en popüler konularından biri olarak karşımıza çıkıyor. Bu yalnızca günümüze özgü bir durum değil, zira doğal taşların şifalı etkisi yüzyıllardır bilinen bir fenomen. Eski zamanlarda da taşlar, estetik değerleri ile olduğu kadar, insan zihnine ve bedenine etkileriyle de ilgi çekiyordu.

Doğal taşlar milyonlarca yıllık bir geçmişe sahip. Çok uzun zaman önce oluştukları için bunların muazzam bir kozmik bilgiyle donandıklarını söylemek mümkün. Buna bağlı olarak, her biri kendine özgü bir frekansa sahip.

Farklı frekanslarda titreşmeleri, farklı etkiler ortaya çıkarmaları sonucunu doğuruyor. Peki, Hangi Doğal Taş Neye İyi Gelir? İşte, popüler bazı doğal taşlar ve vücut üzerindeki etkileri!

 

Oniks Taşının Etkileri Neler?

 

Oniks taşı, olumlu ve dengeli bir zihin durumunun oluşturulmasına yardım eder. Bunda, çakraları dengeleyici özelliğinin büyük rolü var. Meydana getirdiği bu olumlu psikolojik etki sayesinde aşırı stresle ve özgüven eksikliğiyle mücadele etmede kullanılabilir.

 

Quartz Taşının Etkileri Neler?

 

Quartz – ya da kuvars- beyin fonksiyonlarını uyarır. Böylece zihnin berraklaşmasını sağlar. Kıskançlık, öfke, korku gibi olumsuz duyguların nötralize edilmesine yardımcı olan bu taş ayrıca, elektronik cihazlardan yayılan radyasyona karşı, belli oranda koruma sağlayabilir.

 

Yeşim Taşının Etkileri Neler?

 

Jade olarak da bilenen yeşim taşı, çakra dengelenmesinde fonksiyon görebilir. Adet sancılarının hafifletilmesi ve vücuttan toksinlerin atılmasında da yeşim taşından yardım almak mümkün.

 

Mercan Taşının Etkileri Neler?

 

Mercan taşının en bilinen etkileri, cilt üzerindekilerdir. Bu taştan, sedef hastalığı gibi cilt sorunlarının tedavisinde yardımcı araç olarak yararlanmak mümkün. Mercan aynı zamanda, konsantrasyonla ilgili sorunların giderilmesinde de gündeme gelebilir.

 

Lav Taşının Etkileri Neler?         

 

Lav taşı mineral bakımından son derece zengindir. Kas ağrısında, ısıtılmış lav taşını ilgili bölgeye koymak, ağrının hafifletilmesini sağlayabilir.

Bedenin enerji seviyesinin yükseltilmesi ve dengeli bir zihin durumunun ortaya çıkmasında da lav taşından yardım almak mümkün.

 

Doğal Taşlar Tedavi Edici Değildir!

 

Hangi Doğal Taş Neye İyi Gelir sorusunu, hastalıklara tedavi bulma amacıyla irdelemeyin. Taşlar kesinlikle tamamen tedavi edici etki göstermez, tıbbi tedavi yerine geçemez.

 

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.