Broş Nereye Takılır?

08-01-2020 09:23
Broş Nereye Takılır?

Şıklığı Asaletinden Geliyor

 

Broş, giysilere takılan süs iğnesidir. Çok eski dönemlerden beri kullanılan broş, sahip olduğu önemi hiçbir zaman yitirmedi, aksine bu önemi arttırarak günümüze kadar getirdi. İfade gücü o kadar yüksek ve karakteri o kadar baskın ki, vasat bir kıyafet kombinini, sadece broş ilavesiyle kurtarabilirsiniz.

Broş kullanımı rafine bir estetik anlayışını, ince zevklere sahip olmayı gerektirir. Onu en çok klasik giyim tarzında görüyoruz, fakat broş sadece, ciddiyetin ve resmiyetin hâkim olduğu konseptlere ait değil. Bugün, eskiye kıyasla daha zengin model çeşitliliğinden bahsedilebilir. Her yaştan insanın, pek çok farklı stil için kullanabileceği broş, sokağı da şenlendirebilir. Renkli ve sıra dışı tasarımları spor kombinlere de dâhil etmeniz mümkün. Peki, Broş Nereye Takılır?

 

Broşun Klasik Kullanım Şekli Nasıldır?

 

En çok klasik giyimde boy gösterdiğinden, klasik giyimle özdeşleşmiş kıyafetler, broş için sık kullanılan zeminlerden. Bu kapsamda, gömlek, klasik ceket, döpiyes gibi parçaların yanı sıra, klasik tarz kaban gibi dış giyim ürünlerine de broş iliştirilebilir. Parıltılı broş modellerini abiye kıyafetlerin üzerinde de görmek mümkün.

Kıyafetlerde broş genellikle yaka, omuz ve göğüs kısımlarına takılmaktadır. Bisiklet yaka ve balıkçı yakanın broş kullanımı için son derece uygun olduğunu aklınızda bulundurun.

 

Broş İçin Farklı Kullanım Önerileri

 

Broş Nereye Takılır sorusu akıllara ilk olarak giysilerin yaka, göğüs ve omuz bölümlerini getirse de, farklı kullanım alanlarından da bahsetmek mümkün. Hatırlayın, bugün, stil konusunda broşlarda çok geniş bir çeşitlilik var. Hâl böyle olunca, gelenekselin dışına çıkmak mümkün oluyor. Peki, broşu döpiyes, ceket gibi kıyafetler dışında başka nerelerde kullanabilirsiniz?

Görüntüye şal ayrıcalığı eklediyseniz, bir de broş kullanarak şıklığı ikiye katlayın. Broşu, şalın iki ucunu bir araya getirecek şekilde takabilirsiniz. Bu sayede hem görüntü şenlenir hem de şalın kaymasını önlemiş olursunuz.

Çeşitli başlıklar, broş için zemin haline gelebilir. Yaz kombinlerine eklenecek bir hasır ya da keten şapkayı gümüş bir broşla süslemeyi deneyin. Kış kombinlerinde de üzerine broş takılmış bere ile kombine renk katmanız mümkün.

Biraz daha aykırı düşünelim. Broşu çantanıza da takabilirsiniz. Abiyeleri tamamlamada kullanacağınız sade çantaları broşla hareketlendirmek iyi fikir.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.